Arminius Selectie Training

Wees voorbereid

Arminius Selectie Training Centrum (ASTC) biedt jou een unieke kans. Wij weten als geen ander wat er fysiek en mentaal van je wordt verwacht tijdens de toelating en de opleiding. Met onze begeleiding, kennis en ervaring ben je optimaal voorbereid voor een (specialistische) carrière binnen defensie, politie, brandweer of privé(beveiligings)sector. Binnen het ASTC bundelen we onze krachten vanuit een netwerk van mensen die werkzaam zijn of werkzaam geweest zijn binnen de overheid.

Arminius Selection Training is a program created for persons who want to join different units within the Dutch Armed Forces, Police, Fire-department or Private Security. That is why this page is in Dutch only. For custom coaching or training programs, please contact info@arminius-stc.com.

Inside kennis, dat vergroot je kans tot slagen

Wat biedt het Arminius Selectie Training Centrum?

Met behulp van een team ervaren instructeurs(actief dienend of veteraan) spiegelen, evalueren en testen we je fysiek en mentaal. Afhankelijk van jouw doel zullen we de trainingen op de persoon aanpassen. Niet iedereen is in het begin fysiek en mentaal belastbaar. Ook kan het zijn dat je bepaalde behoeftes in trainingen zoekt. Daarom nodigen wij je eerst uit voor een gesprek om te kijken wat je doelstellingen zijn.


Neem Nu contact met ons op: info@arminius-stc.com

 

Begeleiding door instructeurs met ‘real-life’ ervaring is een sleutel tot succes

Volg ons ook op instagram en facebook!

Go to TOP
%d bloggers like this: