Mark van Riele (de oprichter van de Arminius Tribe) was vorige week te gast bij de Podcast van Scherpschutters. Wat een leuk gesprek was het!

Wat is ´Scherpschutters´?

De Scherpschutters Podcast

Marc Pollen en Jeroen Graas hebben elke week een nieuwe gast in hun populaire podcast Scherpschutters. Marc en Jeroen hebben al volop ´jongensdromen´ vervuld. Zo zaten ze bij Speciale Eenheden van de Defensie en Politie.

En nu nemen ze je in hun Podcast mee in de wereld van de arrestatie teams en anti-terreur eenheden. Een exclusieve blik achter de schermen dus. Een wereld waar niet veel mensen inzage in hebben. Ze praten met hun gasten, soms intens en soms relaxed, over onderwerpen zoals leiderschap, discipline, teamwork, mindset, ondernemerschap, fysieke kracht, innovatie en nog veel meer.

Naast de Podcast (die natuurlijk makkelijk te luisteren is tijdens het sporten of auto rijden), hebben de mannen ook een Youtube channel , zodat je ook de gasten en hun uitdrukkingen zelf kunt zien. Elke Woensdag is er een nieuwe Podcast/Video, zodat je je niet hoeft te vervelen.

Kende je Scherpschutters nog niet? Volg ze dan nu op Youtube (zet je notifications dan ook even aan) of je favoriete Podcast kanaal!

Ze bieden ook een werkelijke ´immersion´ aan: de Scherpschutters Experience! Een ervaring van 4 uur om nooit te vergeten. In een unieke setting ga je na een intake en een theoretische introductie een aantal real-life scenario’s uitvoeren waarin je een opdracht krijgt als operator van een arrestatieteam. De hele experience is onder leiding van Scherpschutters Podcast Hosts Marc en Jeroen. Zij geven je on-the-spot-coaching op hun ludieke wijze met als doel: persoonlijke inzichten geven waardoor jij mentaal sterker wordt.

Mark van Riele: Warrior Zijn.

In de podcast met Mark van Riele praten de Scherpschutters over verschillende onderwerpen. Zo hebben ze het over het ´O ja´-moment, waarin Mark zich realiseerde dat hij Commando wilde worden. Het begin van zijn loopbaan bij allemaal organisaties met afkortingen: KCT, DKDB, BSB en CRG. Een echte allrounder dus!

Ook vertelt hij over zijn huidige baan bij TBM, ja, weer een afkorting.

Daarnaast deelt Mark in de podcast zijn visie op het leven als een Warrior, het ultieme vrijheids- en geluk-moment, opvoeden van kinderen, de Arminius Tribe, mannelijkheid en nog veel meer.

Ben je benieuwd geworden naar de Scherpschutters Podcast nummer 64 met Mark? Kijk dan snel hieronder.

Op dit Blog van Arminius Tribe hebben we het ook al eerder gehad over de Warrior Ethos. Misschien vind je het leuk om daar nog eens over te lezen: Warrior Ethos

Veel lees- en kijk-plezier!

Geschreven door Robin C., ook een oud KCT-er en nu vakantiehuis verhuurder in Spanje

1 REACTIE

Geef een reactie